Saldotodistustilaus

Velallinen

Pakolliset tiedot on merkitty tähdellä *

Toimitus edellyttää, että lähiosoite vastaa Lindorffin tiedossa olevaa väestörekisterin mukaista osoitetta. Saldotodistus toimitetaan aina kotiosoitteeseen postitse. Lisäksi todistus toimitetaan sähköpostiin, jos sähköpostiosoite on annettu.

Velkojen summat ilmoitetaan todistuksessa tulostuspäivän mukaisina. Jos haluat, että velkasaldo ilmoitetaan todistuksessa tietyn päivän tilanteen mukaisesti laskettuna, anna päivämäärä. Näissä tapauksissa todistuksen toimitusaika voi olla hieman pitempi.

Tilaaja

Jos tilaaja on joku muu kuin velallinen, täytä myös tilaajan tiedot.

Toimitus edellyttää velallisen antamaan valtuutusta ja että valtakirja on jo toimitettu Lindorffiin.

Kopion toimitustapa

Poista valinta
Poista valinta

Toisen henkilön tilaama todistus toimitetaan aina myös velalliselle postitse.

Toisen henkilön tilaama todistus toimitetaan aina myös velalliselle postitse.

Lähetys tapahtuu SSL-salatussa yhteydessä.

ja toimita Lindorffille esimerkiksi yhdessä valtakirjan kanssa faksilla, postitse tai sähköpostitse:

  • Lindorff, Asiakaspalvelu, faksinumero (02) 2700 350
  • Lindorff, Asiakaspalvelu, PL 20, 20101 Turku
  • skannattuna liitetiedostona: palvelu(at)lindorff.fi
EI MERKINTÄÄ LUOTTOREKISTERIIN

Maksumuistutuksen tai maksuvaatimusten saamisesta EI seuraa merkintöjä luottotietoihin, paitsi jos kyse on maksamattomista luottokortti- tai osamaksuista. Lue lisää luottokortti- ja osamaksuista FAQ-osiossa.

MERKINTÄ LUOTTOREKISTERIIN

Maksuhäiriömerkintä seuraa maksamattomasta laskusta,

Maksuhäiriömerkintä säilyy sen asteesta riippuen kahdesta neljään vuotta. Luottotietorekisteriä pitävät Suomessa Suomen Asiakastieto Oy sekä Bisnode. Luottotietoyhtiöt ilmoittavat ensimmäisestä maksuhäiriömerkinnästä lähettämällä ns. ensirekisteröinti-ilmoituksen. Lue maksuhäiriömerkinnästä lisää FAQ-osiossa.

VARATTOMUUSMERKINTÄ LUOTTOTIETOREKISTERIIN

Jos ulosottoperinnässä ei löydy ulosmittauskelpoista tuloa eikä omaisuutta, ulosottomies toteaa velallisen varattomaksi ja palauttaa ulosottoasian velkojalle (varattomuuseste). Varattomuudesta seuraa maksuhäiriömerkintä luottotietorekisteriin. Velkoja voi jatkaa velan vapaaehtoista perintää maksuvaatimuskirjeillä ja lähettää velan myöhemmin uudelleen ulosottoon. Lue lisää varattomuusmerkinnästä FAQ-osiossa.