Saldotodistustilaus

Velallinen

Pakolliset tiedot ovat merkitty tähdellä *

Toimitus edellyttää, että lähiosoite vastaa Lowellin tiedossa olevaa väestörekisterin mukaista osoitetta. Saldotodistus toimitetaan aina kotiosoitteeseen postitse. Lisäksi todistus toimitetaan sähköpostiin, jos sähköpostiosoite on annettu.

Velkojen summat ilmoitetaan todistuksessa tulostuspäivän mukaisina.

Mikäli tilaat saldotodistuksen toisen henkilön puolesta tai perunkirjoitusta varten, olethan yhteydessä meihin sähköpostitse osoitteeseen saldot@lowell.com. Muistathan liittää viestiisi mukaan valtakirjan sekä tarvittaessa myös virkatodistuksen.

Toisen henkilön tilaama todistus toimitetaan aina myös velalliselle postitse.

Toisen henkilön tilaama todistus toimitetaan aina myös velalliselle postitse.

Lähetys tapahtuu SSL-salatussa yhteydessä.

ja toimita Lowellille esimerkiksi yhdessä valtakirjan sähköpostitse tai postitse:

  • skannattuna liitetiedostona: saldot@lowell.com
  • Lowell Suomi Oy, Asiakaspalvelu, PL 20, 20101 Turku
EI MERKINTÄÄ LUOTTOREKISTERIIN

Maksumuistutuksen tai maksuvaatimusten saamisesta EI seuraa merkintöjä luottotietoihin, paitsi jos kyse on maksamattomista luottokortti- tai osamaksuista. Lue lisää luottokortti- ja osamaksuista FAQ-osiossa.

MERKINTÄ LUOTTOREKISTERIIN

Maksuhäiriömerkintä seuraa maksamattomasta laskusta,

Maksuhäiriömerkintä säilyy sen asteesta riippuen kahdesta neljään vuotta. Luottotietorekisteriä pitävät Suomessa Suomen Asiakastieto Oy sekä Bisnode Finland Oy. Luottotietoyhtiöt ilmoittavat ensimmäisestä maksuhäiriömerkinnästä lähettämällä ns. ensirekisteröinti-ilmoituksen. Lue maksuhäiriömerkinnästä lisää FAQ-osiossa.

VARATTOMUUSMERKINTÄ LUOTTOTIETOREKISTERIIN

Jos ulosottoperinnässä ei löydy ulosmittauskelpoista tuloa eikä omaisuutta, ulosottomies toteaa velallisen varattomaksi ja palauttaa ulosottoasian velkojalle (varattomuuseste). Varattomuudesta seuraa maksuhäiriömerkintä luottotietorekisteriin. Velkoja voi jatkaa velan vapaaehtoista perintää maksuvaatimuskirjeillä ja lähettää velan myöhemmin uudelleen ulosottoon. Lue lisää varattomuusmerkinnästä FAQ-osiossa.